dimecres, 24 de novembre del 2010

Convergència fa campanya a Martinet i prepara l'acte central a Puigcerdà

Convergència i Unió ha celebrat aquest dilluns al vespre un acte de campanya a Martinet. L’ha obert l’expresident del Consell Comarcal de Cerdanya i històric dirigent de la formació a la comarca, Joan Pous. Ha continuat el candidat a l’alcaldia de Puigcerdà a les properes eleccions municipals per Convergència, Albert Piñeira, i l’ha conclòs el número 6 de la llista de Convergència a les eleccions al Parlament per la província de Lleida, Agustí López.

En la seves intervencions, tant Pous com Piñeira han alertat que si el tripartit suma, el PSC, Esquerra i Iniciativa, tornaran a pactar, per tal de desbancar Convergència del govern. D’altra banda, Pous ha reconegut que Montellà i Martinet, i la comarca en general, s’han vist força beneficiats per la tasca que ha dut a terme el conseller de Governació, Jordi Ausàs, d’Esquerra Republicana. Tot i això, ha recordat que en aquests comicis ja no es presenta, i que, en canvi, Convergència sí que presenta un cap de llista molt proper a Cerdanya, com és Albert Batalla.

Després de l’acte, els tres líders convergents s’han desplaçat a Urús, on han presidit un sopar amb militants i simpatitzants de la formació dels municipis d’Urús, Das, Prats i Sansor i Riu. Aquest dimarts al vespre, Convergència oferirà un altre acte a Llívia, amb Eudald Casadesús, número 3 de les llistes per Girona, Albert Piñeira i Jordi Gassió, president comarcal de la federació. Dimecres realitzaran un berenar-col•loqui a Ger, i dijous al vespre duran a terme l’acte central de campanya a la comarca, amb un míting al Museu Cerdà. Hi participaran els caps de llista de Girona i Lleida, respectivament, Santi Vila i Albert Batalla, així com el mateix Albert Piñeira i Jordi Pujol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada