dilluns, 22 de novembre del 2010

Ausàs visita les obres de millora als carrers del centre comercial de Bellver

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va visitar dissabte a la tarda les obres de millora als carrer del centre de Bellver. L’ajuntament està a punt de finalitzar l’última fase d’aquestes obres, i Ausàs va voler conèixer de primera mà les millores realitzades. Les obres als carrers més comercials de Bellver han consistit en ampliar l’àrea de vianants i renovar la pavimentació i el mobiliari urbà, bàsicament els bancs i les jardineres. Ausàs va destacar la importància de potenciar les trames urbanes de comerç, ja que donen molta vida als pobles.

En una primera fase es va dur a terme la millora i l’ampliació de l’aparcament de sota la muralla, que permet disposar d’un centenar de places d’aparcament a tocar de la zona comercial. La segona fase va consistir en la millora de la plaça del Portal, i aquesta última fase ha consistit en millorar el primer tram del carrer de Sant Roc, on només falta col·locar-hi la capa de conglomerat asfàltic.

En aquests carrers, i per tal de potenciar-ne el comerç i fer-ne ressaltar els aparadors, s’ha optat per eixamplar la vorera on hi ha més volum d’establiments, i reservar l’altra vorera per a l’aparcament. Amb aquestes obres, l’ajuntament dóna per tancat el procés de millores als carrers del centre comercial de Bellver, que s’ha dut a terme amb una important ajuda econòmica del Departament de Governació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada