dilluns, 24 de gener del 2011

Alp posa el punt i final als Mundials d'Snowboard amb la cerimònia de clausura

Alp va acollir dissabte la cerimònia de clausura dels novens Mundials d’Snowboard, que s’han celebrat a La Molina al llarg d’aquesta darrera setmana. El pavelló poliesportiu de la localitat va ser la seu d’aquesta cerimònia, que va començar amb la interpretació de cançons tradicionals pirinenques per part d’un grup d’acordionistes de Cerdanya. Posteriorment van tenir lloc els parlaments i el traspàs del testimoni a l’estació d’Stoneham, al Quebec, que serà l’encarregada d’organitzar el següent Mundial d’Snowboard.

La cerimònia va cloure amb la projecció d’un conte en format audiovisual i amb un correfoc pels voltants del pavelló poliesportiu. Des de l’ajuntament d’Alp estan força contents de com es va desenvolupar tant la cerimònia com el gruix dels Mundials. El fet que hi hagi hagut poca neu natural, però que no hi hagi hagut cap problema gràcies a la neu produïda, creuen que ha estat bo per demostrar que el Pirineu està capacitat per acollir grans competicions.

Des de La Molina, el balanç també és molt positiu, i han destacat el gran esforç que han fet tots els seus treballadors, per tal de mantenir les pistes de competició en bon estat. La cerimònia de clausura de dissabte va comptar amb la presència de la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder i del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, entre d’altres personalitats. A més, va ser retransmès per televisió a dotze països.

A la imatge, un moment de la cerimònia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada