dimarts, 11 de gener del 2011

Puigcerdà lluitarà per aconseguir acollir les competicions d'hoquei sobre gel

Diversos representants polítics de Cerdanya s’han desplaçat aquest matí a la Seu d’Urgell, per assistir a la primera reunió de treball que fa fora de Barcelona la Comissió Directiva de la candidatura olímpica Barcelona-Pirineu 2022. L’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, ha reivindicat la importància de l’hoquei sobre gel a la Vila, i ha destacat que lluitaran fort en aquest sentit per mirar d’aconseguir que aquesta disciplina es disputi a la capital cerdana, en cas d’aconseguir organitzar els Jocs.

Planella també ha destacat que la proximitat de La Molina i Masella amb Barcelona pot ser decisiva a l'hora de convèncer l'equip tècnic, tot plegat sense oblidar les tres estacions d'esquí nòrdic de la comarca. L'alcalde de la Vila ha remarcat que Cerdanya també disposa de les millors infraestructures per tal de comunicar-se amb Barcelona, amb l’Eix del Llobregat i amb la línia de tren, que es podria millorar. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde d’Alp, Cosme Ruaix, i el president del Consell Comarcal de Cerdanya, Esteve Maurell.

Per la seva banda, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha destacat que el fet de fer aquesta reunió al Pirineu és una mostra clara de la voluntat que tot el territori es faci seu el projecte. Hereu també ha anunciat que al llarg dels propers dos mesos, la Comissió Directiva realitzarà més reunions al Pirineu. Justament avui fa un any que l’alcalde de Barcelona va anunciar la seva voluntat d’organitzar uns Jocs Olímpics d'Hivern.

A la imatge, els assistents a la reunió d'aquest dimarts a la Seu d'Urgell (foto_ Premsa la Seu d'Urgell)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada