divendres, 21 de gener del 2011

L'operació Cabrinetty supera els 6.000 euros recaptats

La campanya de recaptació popular per a la recuperació de l’estàtua del general Cabrinetty, a Puigcerdà, segueix avançant. Després de l’embranzida inicial, a l’estiu es va estancar, i les donacions van caure força. Ara, però, els puigcerdanesos i els cerdans s’han tornat a animar, i el número de compte de la campanya acaba de superar la xifra simbòlica dels 6.000 euros, un milió de les antigues pessetes. Les entitats que coordinen la campanya, entre elles l’Institut d’Estudis Ceretans, Amics de Cerdanya, l’Aucer o el Grup de Recerca de Cerdanya, estan satisfetes de com està evolucionant.

En un primer moment s’havia plantejat la possibilitat de tancar el número de compte a les aportacions particulars a finals de 2010, i mirar d’aconseguir que l’ajuntament de Puigcerdà aportés la resta de diners necessaris per pagar l’estàtua. De moment, però, la gent hi podrà seguir col•laborant.

Aquesta campanya consistirà en la confecció de nous cartells per animar els puigcerdanesos i cerdans a col•laborar, i també en la realització d’algun acte promocional. L’estàtua té un cost d’uns 30.000 euros, i fa pocs dies, la Vila n’ha rebut una rèplica.

A la imatge, alguns dels impulsors de la campanya (foto: premsa Puigcerdà)

1 comentari:

  1. ¿ Por qué el empeño de llamar Cabrinetty al Brigadier, si su verdadero apellido era Cabrinety ?.

    ResponElimina