dilluns, 31 de gener del 2011

Els comerciants de Puigcerdà no veuen clara la proposta de Saba i volen més informació

L’Associació de Comerciants de Puigcerdà ha donat a conèixer els motius pels quals s’han oposat a l’acord que havien pres l’ajuntament de la Vila i l’empresa Saba per rebaixar el preu de la zona blava. L’acord s’havia d’aprovar en ple dijous de la setmana passada, però a última hora va caure de l’ordre del dia. El motiu que va donar l’equip de govern és que l’Associació de Comerciants, que era la que havia demanat amb més força la rebaixa del preu de la zona blava, no veia clar l’acord que s’estava a punt de firmar amb Saba. La companyia acceptava rebaixar a la meitat el preu de la zona blava els dies d’entre setmana, a canvi d’un allargament de la concessió de gairebé 9 anys, fins l’any 2023.

El comerciants veuen bé la rebaixa del 50% en el preu del tiquet, però no el fet de deixar la zona blava de Puigcerdà tants anys en mans de Saba. L'Associació ha remarcat que el primer que volen és obtenir informació de primera mà, i tenir els números clars per decidir sí la proposta que fa Saba és acceptable o no.

Aquest acord que pretenia allargar la concessió a Saba fins el 2023 també va ser durament criticat pel grup municipal de Convergència i Unió, a l’oposició. L’equip de govern, per la seva banda, ha deixat clara la seva voluntat de negociar amb totes les parts, tant amb Saba com amb els comerciants, per tal de trobar una solució que satisfaci a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada