divendres, 21 de gener del 2011

Els comerciants de Puigcerdà esperaven més vendes durant les festes de Nadal

L’Associació de Comerciants de Puigcerdà no està contenta de com han anat les vendes durant les festes de Nadal, i això fa que es plantegin més que mai si ha valgut la pena la remodelació del centre històric de la Vila. L’entitat sempre s’ha mostrat a favor de reconvertir les places del centre i el Passeig 10 d’abril en zones per a vianants, ja que milloren força la imatge de Puigcerdà i això creuen que atreu gent de fora.

Tot i això, també han criticat força la disminució de places d’aparcament cèntric que això ha suposat. Ara, després de les vacances de Nadal, i quan ja fa prop de 2 anys que va començar el procés de remodelació del centre històric, els comerciants asseguren que segueixen tenint un problema important: la gent va a Puigcerdà a passejar, però no hi compra. El president de l'Associació de Comerciants, David Ginesta, lamenta que la falta d'aparcament fa que la gent no vegi Puigcerdà com una ciutat comercial i "realment durant les vacances tenim molta gent passejant pels carrers, però això no es veu reflectit als calaixos dels comerços".

Per tal de pal•liar aquesta situació, els comerciants veuen imprescindible que l’ajuntament construeixi un aparcament en alçada a la zona del Convent, al voltant del nou ascensor. Pel que fa a la zona blava, valoren molt positivament la rebaixa del preu, que aviat començarà a aplicar-se de dilluns a divendres. Una altra acció que ja han ideat és la de millorar la senyalització dels aparcaments de la Vila. Per tal de dur a terme aquesta acció, l’ajuntament els atorgarà una subvenció d’entre 5.000 i 10.000 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada