dimarts, 11 de gener del 2011

ERC critica al Consell Comarcal la pujada de preus públics del transport de viatgers

El grup d’Esquerra Republicana al Consell Comarcal de Cerdanya, a l’oposició, ha lamentat l’increment dels preus públics del transport de viatgers. En l’últim ple comarcal, celebrat aquest dilluns a la nit, el Consell va aprovar la modificació dels preus públics del Transport Escolar no obligatori, del Transport a la Demanda, del Bus Blanc i de l’Assitència Domiciliària.

L’equip de govern ha explicat que els preus d’aquests serveis no s’havien actualitzat des de feia molts anys, i ara s’han hagut d’incrementar prop d’un 60%. Aquest fet, però, no ha convençut a l’oposició, que ha proposat que, a partir d’ara, els preus es vagin actualitzant en funció de l’IPC.

Així doncs, el preu del bitllet del transport escolar per a aquells alumnes que no cursen estudis obligatoris, el preu del bitllet del Bus Blanc i el del Transport a la Demanda, passarà a ser d’1 euro amb vint cèntims, a 2 euros. Pel que fa a l’assistència domiciliària, el preu màxim passarà dels 7 euros amb 21 cèntims actuals, als 10 euros. L’equip de govern del Consell Comarcal ha declinat respondre les crítiques fetes per Esquerra al voltant d’aquesta qüestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada