dilluns, 24 de gener del 2011

El Mundial d'snowboard encara la recta final en un dia marcat pel fort vent

El Mundial d’snowboard de La Molina ha arribat aquest divendres al setè dia de competició, i encara la recta final. Al llarg de la setmana s’han realitzat les classificatòries i les finals de Border Cross, Paral•lel Gegant i Half Pipe. Aquest divendres, mentrestant s’han començat a realitzar les finals d’Eslàlom Paral•lel, tot i que amb algunes dificultats, degut al fort vent que ha bufat al llarg del matí. És per això que part de les finals s’han desplaçat a dissabte, quan coincidiran amb les finals de Slope Style. Aquesta última, és l’única modalitat que no es disputa als Alabaus, sinó a la zona de la Comella i a la Pista de l’Estadi. Dissabte, el mundial arribarà a la seva fi amb la cerimònia de clausura, que es realitzarà al pavelló poliesportiu d’Alp i que guarda més d’una sorpresa.

Fins ara, els riders australians estan tenint un paper destacat en aquests mundials. El primer dia, en les finals de Border Cross, l’australià Pullin es va endur l’or en categoria masculina. En femenina, la guanyadora va ser la nord-americana Jacobellis.

Les següents medalles d’or es van atorgar dimecres en la modalitat de Paral•lel Gegant. Els guanyadors van ser l'austríac Benjamin Karl i la russa Alena Zavarzina. Dijous, es van celebrar les finals de Half Pipe, i els riders australians van tornar a ser els protagonistes de la festa. Tot i que s’esperava un predomini dels esportistes japonesos i xinesos, van ser els australians Nathan Johnstone i Holly Crawford els que es van acabar enduent les dues medalles d’or.

A la imatge, un moment de la competiciói (foto: Premsa La Molina)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada