dilluns, 7 de gener del 2013

Cerdanya s'omple d'activitats durant les festes


Cerdanya s’ha omplert aquestes festes nadalenques d’activitats ben variades. L’atractiu més destacat ha estat el Parc de Nadal que han organitzat conjuntament els ajuntaments d’Alp i Puigcerdà. La primera setmana de festes, entre Sant Esteve i Cap d’Any, un total de 4.100 persones van passar per l’equipament, que un any més ha barrejat l’oci amb l’educació. La segona setmana, entre Any Nou i Reis, el Parc es va traslladar al poliesportiu de Puigcerdà, on els nens i nenes, a més de gaudir de les activitats lúdiques i educatives del parc, també van poder entregar les seves cartes als patges reials.

El Parc de Nadal el va iniciar fa tres anys l’ajuntament d’Alp en solitari i l’any passat se li va afegir el de Puigcerdà. En comptes d’organitzar-ne un altre, tots dos consistoris van decidir sumar esforços i compartir l’equipament. De cara al futur, els dos ajuntaments volen mantenir aquesta fórmula. 

A banda del Parc de Nadal, que tot just s’ha clausurat aquest dilluns al vespre, dissabte a la tarda, Puigcerdà va viure l’arribada dels Reis d’Orient. La rua va començar a la plaça de l’Estació i va pujar cap als carrers més cèntrics de la Vila, tot aplegant una gran quantitat de gent al seu voltant. La comitiva es va aturar primer a la plaça de l’ajuntament, on es va fer el pregó, i posteriorment davant de l’Església, on Ses Majestats van rebre les darreres cartes. 

A la imatge, els Reis d'Orient saludant des del balcó de l'ajuntament de Puigcerdà (foto: Emili Giménez)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada