dimecres, 30 de gener del 2013

L'hospital de Puigcerdà vol convertir-se en un referent en medicina de muntanya


L’hospital de Puigcerdà es vol convertir en un referent a Catalunya en medicina de rescat de muntanya. És per això que aquest dimecres al matí el Departament d’Interior, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i la Fundació de l’Hospital han signat un conveni per formar professionals en aquest àmbit i especialitzar-se en aquesta matèria. 

De fet, l’hospital de Puigcerdà ja fa temps que organitza cursos de medicina en rescats de muntanya, però ara vol intensificar aquesta formació. Ho podrà fer gràcies al fet que, a partir d’ara, Interior i l’Institut de Seguretat Pública s’hi implicaran activament i els Bombers i els Mossos d’Esquadra col·laboraran en aquests cursos de formació.

Comiat de Jordi Gassió
El d’aquest dimecres ha estat l’últim acte on ha participat Jordi Gassió com a director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments. El metge i polític cerdà deixa el càrrec dos anys després d’agafar-lo i divendres ja serà rellevat per Ramon Parés. Gassió assegura que després de la remodelació de govern fruit de les eleccions del 25 de novembre, va demanar al nou conseller d’Interior, Ramon Espadaler que el rellevés. Els motius, remarca, són estrictament personals i professionals. Gassió, que ha estat cap de llista de Convergència i Unió a Puigcerdà i president comarcal de la formació assegura que seguirà vinculat a la política, però amb una implicació menor. A partir de divendres, tornarà a exercir la medicina i es reincorporarà a l’hospital de Puigcerdà.

A la imatge, el moment de la signatura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada