dijous, 24 de gener del 2013

L'Aucer prepara la celebració del quinzè aniversari


L’Associació Universitària de Cerdanya, l’Aucer, compleix quinze anys aquest 2013 i ja ha començat a preparar els actes de celebració. El gruix de les activitats d’aquest any es concentrarà el mes de juliol, que és quan l’entitat organitzarà la Universitat d’Estiu de Puigcerdà, conjuntament amb la Universitat Ramon Llull. Precisament, l’acte que servirà per celebrar aquest quinzè aniversari es farà durant la setmana universitària, i consistirà en un espectacle artístic al llac de Puigcerdà.  

Enguany, en aquesta setmana universitària es programaran 15 cursos, i com a novetat s’inclouran temàtiques com la meteorologia o la màgia. A més, es faran també els tasts de curs, que són més curts i més econòmics i les tres jornades professionals en l’àmbit sanitari. A banda, durant l’any es faran dues conferències. Una d'elles serà ben aviat i anirà a càrrec del conseller Mas Collell que, tot i el seu càrrec polític, pronunciarà la conferència a títol de professor d'economia. 

Pel que fa als cursos de caire gastronòmic que s’acostumen a fer entre l’hivern i la primavera, enguany girarà al voltant de la cuina japonesa. Tot plegat s’ha decidit en la darrera assamblea que ha fet l’entitat, on ha tancat satisfactòriament els comptes de l’any passat i on ha aprovat el pressupost d’aquest 2013. 

A la imatge, un moment de la darrera assemblea de l'entitat (foto: Emili Giménez).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada