dimecres, 16 de gener del 2013

El transport escolar a Cerdanya només s'ha hagut de suspendre dos cops en 20 anys


Cerdanya és la comarca de muntanya on menys cops ha calgut suspendre el transport escolar els darrers anys com a conseqüència de la neu. Un bon exemple han estat els darrers dies, quan la resta de comarques de l’Alt Pirineu i Aran s’han vist obligades a suspendre o alterar algunes línies de transport escolar per la nevada i en canvi a Cerdanya totes les línies que comuniquen els pobles amb Puigcerdà han funcionat amb normalitat.

Cal dir que el fet que la comarca no tingui gaires nuclis de població en valls altes i disperses ajuda força en la tasca. Tot i això, hi ha casos com els de Meranges, Guils, Masella o La Molina, on mantenir el transport no sempre és fàcil. A més, els conductors destaquen que on també troben problemes alguns cops és en carreteres secundàries del pla, com ara les de Bor, Riu o Sanavastre.

Els únics municipis cerdans on a vegades hi ha problemes amb el transport escolar són Prullans, Montellà i Martinet i Lles. En aquest cas, però, la línia depèn de l’Alt Urgell ja que els alumnes van a l’institut de la Seu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada