dilluns, 21 de gener del 2013

L'ajuntament de Puigcerdà, satisfet amb les tasques de neteja de neu dels darrers dies


L’ajuntament de Puigcerdà està satisfet amb el procés de retirada de neu que s’ha dut a terme els darrers dies. L’any passat hi va haver certa polèmica, ja que després d’una nevada, els carrers del centre de la Vila no es van poder netejar amb la rapidesa esperada ja que algunes màquines es van espatllar. Enguany, després dels darrers episodis de nevades, el consistori assegura que tot ha funcionat amb normalitat.

En bona part, tot plegat ha estat gràcies al bon funcionament de la nova maquinària, adquirida l'any passat, per netejar els vials més estrets del nucli antic així com les voreres dels carrers. A banda d’aquestes noves eines, el consistori també ha tirat grans quantitats de sal pels carrers, alguns d’ells força perillosos degut a la pendent, per tal d’evitar la formació de plaques de gel. En aquest sentit, el consistori ha informat que en els darrers dies s'han tirat fins a 70 tones de sal. 

L’ajuntament, a més, manté tot aquest operatiu activat en previsió de les possibles noves nevades que hi pugui haver aquesta setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada