divendres, 25 de gener del 2013

Les obres de l'escola de Bolvir encaren la recta final i podrien estar acabades per Setmana Santa


Les obres de la nova escola de Bolvir avancen a bon ritme i encaren ja la darrera fase. L’edifici ja està completament alçat i de fet ja s’hi està col·locant la pedra exterior, de manera que l’intens fred d’aquests dies no farà aturar els treballs. El gruix de l’obra, però, s’està desenvolupant a l’interior, on ja s’hi estan col·locant els terres radiants i s’hi ha instal·lat la caldera de biomassa que escalfarà i donarà aigua calenta a l’equipament. 

Tot i que és una mica just de temps, l’ajuntament voldria que els alumnes poguessin fer ja el tercer trimestre d’aquest curs al nou edifici. Si més no, el que si que voldria l'equip de govern seria que la jornada de portes obertes de cara al proper curs ja es pogués fer al nou equipament, per tal que els pares ja poguessin veure com serà el nou centre de Bolvir i s'animessin a escolaritzar-hi els seus fills. 

L’edifici no només acollirà l’escola i la llar d’infants municipal, sinó que també s’hi ubicarà la biblioteca pública, que estarà oberta a tota la població. Tot plegat tindrà un cost d’un milió i mig d’euros aproximadament, que pagarà exclusivament l’ajuntament de Bolvir. Un cop acabades les obres, entregarà l’escola a la Generalitat perquè la posi en marxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada