dijous, 10 de gener del 2013

L'estació de Portè-Pimorent segueix apostant fort per atreure clients de la Catalunya del sud


L’estació d’esquí de Portè-Pimorent, a l’Alta Cerdanya, segueix apostant fermament per atreure clients de la Catalunya del sud. La direcció de l’estació té clar que el volum de negoci que li genera el client francès és insuficient i, aprofitant la seva proximitat amb Puigcerdà i amb Andorra, ja fa dos anys que s’ha anat obrint al client català. Fins ara, havia fet bàsciament promoció en mitjans de Catalunya, però enguany està a punt de tancar un important acord que li pot aportar molts clients de Barcelona, ja que podria organitzar un Skibus amb sortida des de la capital catalana, que duria als esquiadors fins a l'estació. 

Portè-Pimorent és l’única estació de Cerdanya completament encarada a Nord, i una de les més properes a Barcelona amb aquestes característiques. Això fa que gaudeixi d’unes condicions de neu que normalment les altres estacions de la comarca no tenen, i aquest és el punt fort que volen jugar els seus responsables. A banda, han ideat un seguit d’ofertes per a estudiants i per les dones, que els dijous no paguen.

Amb totes aquestes campanyes, l’estació de Portè-Pimorent s’està intentant refer econòmicament, ja que els darrers anys han estat molt durs i fins i tot s’ha plantejat en diferents ocasions el seu tancament. L’estació és la principal empresa de la Vall del Querol i el seu tancament seria un cop molt dur per al territori. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada