.jpg)
Enguany,
encara hi haurà més modificacions, amb l’objectiu de convertir la festa del
Trinxat en un exponent del què és la cuina cerdana. Així doncs, se substituirà el xató de Sitges per una crema de bolets; el segon plat serà confit d'ànec i les postres les elaboraran les pastisseries de la Vila.
El preu dels tiquets no s’ha volgut apujar i el sopar
seguirà costant 30 euros. Es preveu que la festa aplegui una gran quantitat de
persones d’arreu de la comarca i també de fora. Enguany, hi ha un bon nombre de
personalitats de primer nivell que ja han confirmat la seva assistència a la
festa, com són la
Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, el conseller de
Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs i el conseller de Territori i
Sostenibilitat, Santi Vila.
A la imatge, la preparació del trinxat de l'any passat (foto: Emili Giménez).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada