dilluns, 28 de gener del 2013

Puigcerdà potenciarà encara més la cuina cerdana en la divuitena edició de la Festa del Trinxat


L’ajuntament de Puigcerdà ja prepara la divuitena edició de la Festa del Trinxat, que enguany se celebrarà el dissabte 23 de febrer. L’any passat, el consistori ja va incloure algunes modificacions, per tal que la festa gastronòmica potenciés encara més els productes cerdans. Així doncs, a banda del tradicional trinxat, que és sempre el protagonista absolut de la nit, l’any passat es va incloure l’estofat de carn de poltre com a segon plat. 

Enguany, encara hi haurà més modificacions, amb l’objectiu de convertir la festa del Trinxat en un exponent del què és la cuina cerdana. Així doncs, se substituirà el xató de Sitges per una crema de bolets; el segon plat serà confit d'ànec i les postres les elaboraran les pastisseries de la Vila. 

El preu dels tiquets no s’ha volgut apujar i el sopar seguirà costant 30 euros. Es preveu que la festa aplegui una gran quantitat de persones d’arreu de la comarca i també de fora. Enguany, hi ha un bon nombre de personalitats de primer nivell que ja han confirmat la seva assistència a la festa, com són la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, el conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. 

A la imatge, la preparació del trinxat de l'any passat (foto: Emili Giménez).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada