divendres, 17 de maig del 2013

Antoni Bassas i Santiago Vidal, protagonistes de la Universitat d'Estiu de Puigcerdà 2013


L’Associació Universitària de Cerdanya, l’Aucer, ja ha donat a conèixer la majoria de detalls de la propera universitat d’estiu que organitzarà a Puigcerdà de la mà de la Ramon Llull. Fa pocs dies que s’han obert les inscripcions per a la varietat de cursos i jornades professionals que s’oferiran entre el 15 i el 19 de juliol. De moment, el nombre d’inscrits és força bo i des de l’Aucer són optimistes.

A banda dels cursos i les jornades, l’Aucer comptarà amb dos professionals de primer nivell per obrir i cloure la setmana universitària: el jutge Santiago Vidal, que  i el periodista Antoni Bassas. El magistrat, membre de Jutges per la Democràcia, és actualment una de les veus més crítiques amb el funcionament i el tarannà del poder judicial a l’Estat espanyol. A banda de la seva tasca professional, col·labora habitualment en tertúlies, debats i conferències. Per la seva banda, Bassas oferirà a Puigcerdà un dels seus primers actes públics a Catalunya després d’haver tornat de Washington, tenint en compte que el 30 de juny té previst finalitzar la seva etapa de quatre anys com a corresponsal als Estats Units.

A banda, al llarg de la setmana universitària es faran un seguit d’activitats complementàries, com ara la Nit de les Arts al llac, que servirà també per commemorar el quinzè aniversari de l’Aucer. 

A la imatge, Antoni Bassas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada