dimecres, 15 de maig del 2013

Bolvir presenta la VI edició del Cicle de Jazz


L’ajuntament de Bolvir segueix apostant pel jazz i aquest agost celebrarà la sisena edició del Cicle de Jazz. Aquest dimecres al migdia s’ha fet la presentació oficial als veïns i veïnes. Des del consistori destaquen que el certamen s’ha aconseguit consolidar com el més important de Cerdanya i del Pirineu, ja que cada any atreu a veïns i segons residents de tota la comarca. Dani Nel·lo, Biel Ballester, la Barcelona Jazz Orquestra i els Shaking All seran els grups convidants d’enguany.
 
Des del consistori aposten per seguir amb el model actual, és a dir portar grups de renom i fer-los tocar a la plaça o al Local Social, però sense cobrar entrada. D’aquesta manera, volen intentar que l’esdeveniment no se’ls sobredimensioni, ja que si l'intenten fer créixer i cobrar entrada, aleshores hauran d'oferir un seguit de serveis que, molt probablement, faran que el cicle sigui inviable econòmicament. 

Tal com s’ha fet sempre, els concerts es duran a terme tots els dimecres d’agost al vespre i, en total, l’ajuntament hi destinarà uns 20.000 euros del pressupost. En edicions anteriors, el cicle ha atret unes 1.500 o 2.000 persones i enguany el consistori confia tenir una afluència similar. 

A la imatge, un moment de la presentació d'aquest dimecres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada