dijous, 2 de maig del 2013

Satisfacció a Cerdanya per l'impacte econòmic que tenen els Campionats Universitaris


Puigcerdà, Alp i Llívia segueixen acollint aquests dies els diferents partits dels campionats universitaris d’hambol, rugby, futbol 7 i futbol sala, que ha organitzat la Universitat Ramon Llull. Els campionats van començar dilluns, i dimarts al vespre es va fer al Museu Cerdà l’acte de benvinguda als participants. Es tracta del segon any que es disputen a Cerdanya, i enguany s’ha afegit una disciplina més que l’any passat, en que només n’hi va haver 3.

Els alcaldes de les localitat que acullen els partits han destacat la importància que té un esdeveniment d’aquestes característiques per un territori com Cerdanya. A banda de potenciar l’esport a la comarca, asseguren que és una ajuda econòmica important, ja que comporta l'arribada de prop de 1.300 persones a la comarca, que s'allotgen en hotels i fan despesa. A més, asseguren els alcaldes que tots els participants provinents d'universitats de l'Estat espanyol es converteixen en uns magnífics ambaixadors de la comarca arreu. 

Els campionats s’allargaran fins divendres, quan es disputaran les finals de les diferents modalitats i es faran les entregues de premis. 

A la imatge, un partit d'handbol d'aquest dijous a Llívia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada