divendres, 31 de maig del 2013

El Museu de la Farmàcia de Llívia rep prop de 16.000 visitants el primer any de reobertura

El renovat Museu de la Farmàcia de Llívia ja ha complert un any. El maig del 2012 es va inaugurar el nou espai, dedicat a la cèlebre farmàcia Esteva, i també a la història de Llívia, després de 6 anys de tancament. Aquest llarg període feia témer als responsables municipals una difícil arrancada, un cop es tornés a posar en marxa el renovat museu. Això, però, no ha estat del tot així, ja que al llarg d'aquest primer any de reobertura han passat pel museu uns 16.000 visitants. Són menys que els que van passar l'últim any abans del tancament -uns 19.000-, però des de l'ajuntament asseguren que la xifra els satisfà. 

La majoria de visitants provenen de la resta de Catalunya, però quan és festa a l’Estat francès són molts els veïns que aprofiten per venir fins a Llívia i visitar el museu. D’altra banda, per tal de seguir creixent en nombre de visitants, els responsables de l’equipament estan fent molta promoció entre escoles i jubilats.


Al Museu de Llívia s’hi exposen aquells elements recuperats de la Farmàcia Esteve, considerada una de les més antigues d’Europa. Fa anys, fins i tot, havia arribat a ser dels museus més visitats de tot Catalunya. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada