dissabte, 27 de febrer del 2010

Hereu rep el suport de les autoritats polítiques i econòmiques de Cerdanya

Nadal anuncia la posada en marxa de trens semidirectes Puigcerdà-Barcelona de cara a la tardor

L'alc
alde de Barcelona, Jordi Hereu, ha visitat aquest matí les estacions de La Molina i Masella. Allà, ha rebut el suport de les autoritats polítiques, econòmiques i socials de la comarca, de cara a organitzar els Jocs Olímpics d'hivern del 2022.

Hereu ha arribat a primera hora del matí a Alp, i d'allà s'ha dirigit a la zona dels Alabaus, a La Molina, enmig d'una gran expectació mediàtica. Posteriorment ha visitat la fundació Cruyff, dedicada a promocionar i ensenyar l'esquí entre les persones amb discapacitat. Després ha visitat les instal·lacions de Masella i ha anat a dinar a Alp.

Hereu ha insistit en la gran oportunitat que representen aquests jocs per al Pirineu català. A dos quarts de sis està previst que ofereixi una conferència al Palau d'Esports i Congressos d'Alp, on explicarà més detalladament el seu projecte olímpic.

Nadal posa data als trens semidirectes
Durant la visita, Hereu ha estat acompanyat del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que s'ha referit a la millora de les infraestructures que requerirà la cita olímpica. Nadal ha repetit, però, que les millores al Pirineu es faran independentment que s'hi celebrin o no els jocs. En aquest sentit, ha apuntat que d'aquí dos anys s'ha de començar a treballar amb el Túnel de Tosses, concretament en la variant de Ribes de Freser.

A banda, Nadal ha assegurat que la tardor vinent entraran en funcionament dos serveis diaris de tren semidirecte que uniran Puigcerdà i Barcelona, parant únicament a Ripoll. El conseller ha assegurat que això permetrà reduir en mitja hora el temps de trajecte.

A la imatge, Hereu parlant amb el director de La Molina, Joan Anton Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada