dimarts, 9 de febrer del 2010

Ramon Serra estudia dimitir del PSC si no es resol aviat el seu cas per l'afer Reagrupament

El regidor de Governació de l'ajuntament de Puigcerdà, Ramon Serra, estudia seriosament la possibilitat de dimitir del PSC si no es resol aviat el seu cas. Serra té obert un expedient i està suspès temporalment de militància per haver-se afiliat a Reagrupament.

El cas, que podria acabar amb l'expulsió definitiva de Serra com a militant, va començar fa 3 mesos. El PSC no va veure bé que Serra s'afiliés a Reagrupament, tot i que el regidor sempre ha defensat que ell forma part de la branca entesa com a associació, i no com a partit polític. Oficialment el cas s'està estudiant i la comissió de garanties del partit ha d'emetre un veredicte.

En declaracions a Ràdio Pirineus-Cadena SER, Serra ha assegurat que ell continua sent del PSC, però que si el seu cas no es resol aviat "potser acabaré presentant la dimissió jo mateix". Serra ha afegit que fa uns dies "vaig parlar amb el responsable del PSC a Cerdanya, l'Esteve Maurell, per preguntar-li en quin estat es trobava el meu cas i encara no m'ha respost, com tampoc ho han fet ni des de Barcelona ni des de Girona, i és molt trist haver de continuar en un partit en aquesta situació".

A la imatge, Ramon Serra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada