dilluns, 1 de febrer del 2010

Gran paper de la catalana Anna Cohí a la Copa d'Europa per a discapacitats de La Molina

Els discapacitats visuals Anna Cohí i Andrés Boira han pujat al més alt del podi al guanyar l'eslàlom que tancava ahir tres dies de Copa d'Europa per a discapacitats a la Molina. La selecció espanyola també ha aconseguit el bronze amb el tercer lloc en categoria de peu per Jacob Guilera.

La disciplina considerada més tècnica de l'esquí alpí cva tancar ahir a l'estadi Roc Blanc la Copa d'Europa per discapcitats de la Molina. Al voltant d'un centenar d'esquiadors amb diverses discapacitats han participat en aquest esdeveniment.

En categoria femenina cal destacar l'actuació d'Anna Cohí, amb la seva guia Raquel García, que van pujat ahir a la primera posició amb un crono de 1:24:45 aconseguint imposar-se a la suïssa Nadja Baumgartner, amb la seva guia Chiarina Sawyer-Hirschi, que va marcar 1:25:45. La tercera va ser l'australiana Jessica Gallagher, amb el guia Eric Bickerton, que van tancar el crono amb 1:32:24. La catalana Cohí, per cert, va aconseguir l'or en la supercombinada de divendres i la plata en la cursa de dissabte.

El segon or espanyol va ser per a Andrés Boira, també en categoria de discapacitats visuals, que amb la seva guia Aleéis Zune van aconseguir un espectacular temps de 1:16:53. El segon en aquesta categoria va ser el rus Ivan Frantsev, amb la seva guia Valentina Morozov, amb 1:17:11 i el tercer al podi va ser el també rus Valery Redkozubov, amb el guia Viatxeslav Molodtsov, amb 1:20:68 .

Jacob Guilera, en categoria de peu, va sorprendre tothom col·locant-se el tercer després dels dos dies anteriors acaronant el podi però sense tocar-lo. Guilera va marcar un temps d'1:21:18. El primer de la seva categoria va ser el rus Alexandre Alybayev amb 1:12:76, mentre que el segon en passar per meta va ser el francès Romain Riboud amb 1:18:94.

Imatge: Fotoneu La Molina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada