divendres, 26 de febrer del 2010

Huguet innaugura a Puigcerdà la delegació de la seva conselleria a l'Alt Pirineu i l'Aran

Des d'aquesta tarda Puigcerdà ja és la seu de la delegació del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a l’Alt Pirineu i l’Aran. Aquesta tarda, el consellers Huguet ha donat per inaugurada la seu, que s’ha ubicat al Museu Cerdà. El delegat d’aquesta conselleria a l’Alt Pirineu i l’Aran és Moisès Gonzàlez, exsecretari del Conell Comarcal de Cerdanya.

El conseller Huguet s'ha referit a les repetides demandes de Puigcerdà per comptar amb delegacions territorials, i ha volgut treure importància a les disputes per la capitalitat pirinenca. Ha assegurat que l'important és que hi haurà una persona treballant des del territori i per al territori, i que ningú del Pirineu se n'ha de sentir exclòs.

Per la seva banda, Moisès Gonzàlez s'ha mostrat molt il·lusionat de prendre possessió d'aquest càrrec. Tot i això, ha afegit que "tinc la sensació de pujar en un tren en marxa, ja que molta de la feina que calia fer ja s'ha fet".

L’altre conseller assistent a l’acte, en aquest cas el de Governació, Jordi Ausàs, ha assegurat que aquest és un nou pas per vertebrar el Pirineu. Ha afegit que aquesta no serà l'única delegació de la Generalitat que acollirà Puigcerdà.

Mentrestant, l’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, ha remarcat que és un orgull per Puigcerdà acollir aquesta delegació. Ha remarcat que cap altre govern català havia fet tant per Puigcerdà i per Cerdanya com l'actual. D'altra banda, ha aprofitat per reclamar que, tal i com ha assegurat el consellwer Ausàs, realment aquesta no sigui l'única delegació pirinenca que acull Puigcerdà.

Entre els assistents a l’acte també hi havia el diputat d’Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, el president del Consell Comarcal de Cerdanya, Esteve Maurell, i el delegat del govern a l’Alt Pirineu i l’Aran, Víctor Òrrit. A banda, també hi havia alcaldes i representants de gairebé tots els ajuntaments de la comarca.

A la imatge, Huguet arribant al Museu Cerdà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada