dilluns, 8 de febrer del 2010

Puigcerdà seguirà la participació de Ferran Terra als Jocs Olímpics de Vancouver

L'Ajuntament de Puigcerdà ha organitzat un seguit d'actes per promocionar i donar cobertura a la participació de l'esquiador de la Vila, Ferran Terra, als Jocs Olímpics de Vancouver. Els jocs se celebraran entre els dies 12 i 28 de febrer.

Entre els actes previstos hi ha una campanya d’informació i promoció en diferents espais de la Vila (com ara cartells al poliesportiu i en alguns carrers), un seguiment de la competició per televisió al Club Poliesportiu Puigcerdà i, finalment, el 26 de febrer, una rebuda a l'Ajuntament.

D'altra banda, els responsables de l'Àrea d'esports de Puigcerdà, han assegurat que "la Vila felicita i donarà suport al llarg de les olimpíades, a tots els esportistes catalans, molts d’ells vinculats a Puigcerdà i la Cerdanya, que participaran en els Jocs Olímpics d’Hivern de Vancouver".

Ferran Terra serà el tercer esportista de Puigcerdà que participa en uns Jocs Olímpics. Anteriorment ho han fet Núria Montané, en esquí artístic a Torino 2006 i el medalla olímpic en BTT José Antonio Hermida que ha participat en tres olímpiades: Sidney 2000, Atenes 2004 i Pekín 2008.

A la imatge, Ferran Terra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada