diumenge, 2 de maig del 2010

Artur Mas visita Cerdanya i reclama la necessitat de la Llei Específica

El president de Convergència i Unió, Artur Mas, va ser aquest passat divendres a Cerdanya. Va visitar els municipis de Riu i Prats i Sansor, i va oferir un míting al Centre Cívic de Bellver, acompanyat del cap de llista per Lleida a les properes eleccions al Parlament, i alcalde de La Seu d'Urgell, Albert Batalla. Mas va aprofitar per reivindicar un cop més la Llei Específica de Cerdanya.

Durant la seva visita a l'ajuntament de Riu, Mas va recordar que Convergència ha donat suport a l'aprovació de la Llei Específica de Cerdanya, que ha d'acabar amb "l'embolic administratiu que pateix la comarca i que comporta tants maldecaps a la ciutadania". Tot i això, va lamentar que "aquest cop, el tripartit si que ha anat unit i ha tombat la llei".

Posteriorment, Mas es va dirigir a Prats, on va mantenir una reunió amb representants dels diferents sectors econòmics de la comarca. Un dels aspectes importants per al desenvolupament de Cerdanya, va remarcar Mas, són les infraestructures, "tant la línia de tren, com el futur túnel de Tosses, que si es fa pot ser un revulsiu molt important per la comarca, tal com ja ho va ser en el seu dia el túnel del Cadí".

A la imatge, Mas saludant l'alcalde de Riu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada