dimarts, 25 de maig del 2010

Jornada blaugrana a Cerdanya: Boyan Krkic i Sandro Rossell visiten la comarca

Dos importants personalitats barcelonistes han estat avui a Cerdanya. Per una banda, el devanter Bojan Krkic ha presentat el seu primer campus d'estiu, que se celebrarà a l'Hotel Golf de Fontanals del 4 al 10 de juliol. Mentrestant, el precandidat a la presidència del Barça, Sandro Rossell, ha ofert una botifarrada popular a Puigcerdà per presentar el seu projecte.

Bojan Krkic ha presentat aquest migdia a l'Hotel Golf de Fontanals el que serà el seu primer campus d'estiu. Es durà a terme a principis de juliol i hi participaran joves d'entre 7 i 16 anys, que milloraran la seva tècnica i tàctica futbolítica, compartiran experiències amb el mateix Bojan i realitzaran activitats culturals i turístiques a Cerdanya. En la presentació d'avui, el propi devanter s'ha mostrat "molt content de ser un exemple per a tots aquests joves".

D'altra banda, poca estona després, el precandidat a la presidència del Barça, Sandro Rossell, ha ofert una botifarrada popular a Puigcerdà, on ha explicat el seu projecte als socis i simpatitzants de la comarca. Rossell ha parlat del seu lligam amb la comarca, on hi té una segona residència, i ha admès que no s'esperava convocar tanta gent (unes 200 persones).

Rossell també ha assegurat que si arriba a ser president és possible que Cerdanya aculli algun stage del Barça. "De l'equip de futbol no ho sé, però d'alguna secció segur que sí, perquè la comarca reuneix molt bones condicions per entrenar-hi, tant per l'alçada com per la temperatura a l'estiu", ha assegurat.

A la imatge, Rossell en l'acte d'avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada