divendres, 14 de maig del 2010

Llívia aprova la construcció del que serà el centre termo-lúdic més important de Cerdanya

L'Ajuntament de Llívia ha donat l'impuls definitiu a la construcció d'un centre termo-lúdic a la vila. Un cop resolta la qüestió del finançament, n'ha aprovat el projecte i d'aquí poc més d'un mes podrien començar les obres.

El de Llívia serà el centre termo-lúdic més important tant de l'Alta com de la Baixa Cerdanya i disposarà de 600 metres quadrats de piscines interiors i exteriors, jacuzzis i altres equipaments termals. S'ubicarà al costat de la carretera que uneix Llívia amb Puigcerdà i per l'alcalde de la vila, Josep Pous, aquest és un punt força important. "A nivell d'espai creiem que està bé, perquè s'ubica a l'entrada del poble i de seguida es veurà", ha assegurat.

Tot i això, Pous ha afegit que "entenem que l'edifici ha de ser modern i volem que ho sigui, però ha de tenir els paràmetres de construccio d'aquí i no volem que sigui un nyap". L'objectiu, doncs, és que l'edifici que aculli el centre sigui emblemàtic, però que a l'hora no provoqui massa impacte visual. És per això que ara l'Ajuntament estudiarà amb detall el material i els colors de les façanes exteriors.

A la imatge, una noia observa una imatge virtual del futur centre termo-lúdic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada