dimecres, 12 de maig del 2010

L'Ajuntament de Puigcerdà i els comerciants demanen a SABA que abaixi el preu de la zona blava

L’Ajuntament de Puigcerdà i l’Associació de Comerciants de la Vila han demanat a l’empresa SABA que redueixi a la meitat el preu de la zona blava. La tarifa de Puigcerdà és d’1'60 euros l’hora, i és la més cara de la província de Girona.

Els comerciants, a través del seu president, David Ginesta, han remarcat la necessitat de tenir aparcaments rotatoris al centre de la Vila, però han insistit en la necessitat d’abaixar el preu de la zona blava perquè els resta competitivitat respecte altres àrees comercials com ara Andorra. L’Ajuntament hi està d’acord, hi així ho ha demanat a SABA, l’empresa que gestiona la zona blava de la Vila.

L’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, també els ha fet una altra proposta: que la tarifa es flexibilitzi i sigui més barata entre setmana que el cap de setmana. D'aquesta manera, s'afavoriria a la gent de Puigcerdà i Cerdanya, ja que "el poder adquisitiu dels veïns de la comarca no és el mateix que el de la majoria de turistes i segons residents, i tampoc és el mateix utilitzar la zona blava cinc dies per setmana que fer-ho només un dia o dos dies el cap de setmana", ha afegit Planella.

De moment, segons Planella i Ginesta, la companyia SABA s’ha mostrat disposada a negociar i s’ha compromès a estudiar les propostes que li han presentat l’Ajuntament i els comerciants.

A la imatge, Joan Planella i David Ginesta, en la roda de premsa d'avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada