divendres, 7 de maig del 2010

La sentència contra la directora de la llar d'infants de Bellver ja és ferma

La sentència contra la directora de la llar d'infants de Bellver ja és ferma. Finalment, la defensa no ha presentat recurs, i per tant l'acusada haurà de pagar 2.000 euros de multa.

Tot i que la intenció inicial de la defensa era presentar recurs, finalment no ho ha fet. Recordem que el jutge havia considerat provat que la directora de la llar havia maltractat i vexat alguns alumnes, i per això li imposava una sanció econòmica i li obria un expedient. Una de les educadores denunciants, Laia Ortiz, ha assegurat que "estem contentes perquè per fi s'ha fet justícia i hem pogut demostrar als que ens acusaven d'inventar-nos-ho tot, que s'equivocaven. D'altra banda, haguéssim volgut que el cas s'hagués jutjat com a delicte i no com a falta, perquè creiem que un maltractament és un delicte".

L'ajuntament encara no s'ha volgut posicionar, perquè no ha rebut la notificació del jutjat conforme la sentència ja és ferma. D'altra banda, els pares dels nens afectats es reuniran dimecres, per decidir quina postura mantenen envers el consistori. Recordem que la denunciada treballa a l'ajuntament fent tasques administratives des que va ser apartada de la llar d'infants.

A la imatge, la llar d'infants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada