dimecres, 23 de gener del 2013

Una quarantena de persones es concentren a Puigcerdà a favor de la Declaració de Sobirania


Puigcerdà ha estat una de les poblacions catalanes on aquest dimecres a la tarda s’ha dut a terme una concentració a favor de la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya. L’acte, convocat per l’Assemblea Nacional Catalana, s’ha fet davant de l’ajuntament de Puigcerdà i ha comptat amb una quarantena d’assistents, entre els quals hi havia representants polítics de Convergència i Unió, Esquerra i Endavant Cerdanya. Durant la concentració s'ha fet la lectura d’un manifest i tot plegat ha acabat amb el cant dels Segadors.

Des de Cerdanya per la Independència, l’agrupació comarcal de l’Assemblea Nacional Catalana s’han mostrat satisfets de la resposta de la gent. El seu portaveu, Carles de Moxó, ha assegurat que "a Cerdanya costa mobilitzat la gent, però estem contents. Inicialment volíem organitzar concentracions a diferents ajuntaments de la comarca, però finalment vem pensar que seria millor centralitzar-ho tot a Puigcerdà".

A la imatge, la lectura del manifest. 


1 comentari:

  1. 40 de 12000 que som, hem sembla que la gent no esta massa entusiasmada amb la independecia. Millor ens quedem units a l'estat Español que sortirem tots guanyant.

    ResponElimina