dimarts, 28 de maig del 2013

Portè-Pimorent farà història i obrirà 4 pistes d'esquí el primer cap de setmana de juny


L’estació d’esquí de Portè-Pimorent farà història aquest cap de setmana. Tot i que el complex va tancar l’1 d’abril, les grans quantitats de neu acumulades durant l’hivern i les que han anat caient també al llarg d’aquest mes de maig han animat als seus responsables a obrir aquest primer cap de setmana de juny. Es tracta del primer cop que una estació de Cerdanya, i molt probablement de tot el Pirineu, obre pistes i remuntadors un mes de juny.

Concretament s'obriran dos remuntadors, els que donen accés a la zona de la Mina, i s'habilitaran 8 quilòmetres esquiables, repartits per 4 pistes, totes elles de la part més alta de l'estació, on es calcula que hi ha més d'un metre de neu. Des de l’estació esperen una gran afluència d’esquiadors i és per això que limitaran el nombre de forfets per dia. Per motius de seguretat, el seu director, Eric Charre, ha explicat que només es vendran 600 forfets per dia.

En principi, tot i que molt probablement la neu encara aguanti uns dies o setmanes més, els responsables de l’estació no es plantegen obrir més caps de setmana durant el juny.

A la imatge, treballadors de l'estació aquest dimarts al matí, preparant l'obertura del cap de setmana. 

1 comentari: