dimecres, 10 de febrer del 2010

El PSC confirma l'expulsió de Ramon Serra per haver-se afiliat a Reagrupament

El PSC ha confirmat l’expulsió definitiva del partit del regidor de governació de Puigcerdà, Ramon Serra. L’han suspès de militància per haver-se afiliat a Reagrupament, tot i que Serra assegura que ell forma part d’una associació, i no d’un partit polític. Tot i això, no dimitirà com a regidor, ja que té el suport de l'equip de govern.

El PSC ha considerat que ha incomplert els seus deures com a afiliat del partit. Els estatuts recullen que un membre del PSC no s’afiliarà ni donarà suport a cap altre partit. Serra creu que no ho ha fet, ja que assegura que forma part de Reagrupament com a associació. També lamenta que no l’han deixat defensar-se i assegura que "els estatuts del PSC també recullen que la comissió de garanties respectarà la llibertat d'expressió i d'opinió i escoltarà als afiliats. Això és una cosa que a mi se m'ha negat, ja que fa tres mesos que vull expressar la meva opinió i no m'han deixat".

Serra pot recórrer la seva expulsió, tot i que no sap si ho farà, ja que "no tinc gaire ganes de seguir en un partit on ningú m'ha donat cap mena de suport". El que té clar és que no dimitirà com a regidor de governació, tal com li demana el PSC, ja que té el suport de l’equip de govern de Puigcerdà.

A la imatge, Ramon Serra

1 comentari:

  1. Hola Guillem, et vaig enviar un correu convidant-te a un acte, l'has rebut? Sinó escriume a guillemcarbonell@gmail.com i t'explico. Salutacions!

    ResponElimina