dimarts, 16 de febrer del 2010

Ramon Serra no recorrerà l'expulsió del PSC i anuncia que es bolcarà en Reagrupament

El regidor de Governació a l'Ajuntament de Puigcerdà, Ramon Serra, ha rebut avui la carta en què el PSC li confirma l'expulsió del partit per la seva afiliació a Reagrupament. En la notificació li indiquen que pot recórrer, però Serra ha assegurat que no ho pensa fer.

Ramon Serra assegura que no vol intentar la seva readminsió al PSC "perquè no m'hi sentiria còmode". "Vull esperar a que el PSC sigui realment catalanista i independent del PSOE", ha afegit.

Pel que fa a la seva relació amb Reagrupament, Serra ha asegurat que s'hi bolcarà, "perquè defensa les idees d'independència i de regenració democràtica de la política que més m'agraden". En aquest sentit, ha insinuat que s'hi involucrarà a nivell de partit, i no a nivell d'associació, com ha vingut fent fins ara. Amb l'expulsió del PSC, Serra haurà de passar al grup mixt de l'Ajuntament de Puigcerdà, però seguirà a l'equip de govern, ja que l'alcalde, Joan Planella, no el considera un trànsfuga.

A la imatge, Ramon Serra

1 comentari:

  1. COM "que s´hi involucrara a nivell de partit i no a nivell d¨associacio" SI REAGRUPAMENT ES UNA ASSOCIACIO CULTURAL O POLITICA.MES CLARETAT SENYORS

    ResponElimina