dilluns, 21 de març del 2011

Bellver finalitza les obres de millora al centre amb la pavimentació de carrers

L’ajuntament de Bellver està duent a terme les últimes obres de millora als carrers del centre del poble. A mitjans d’aquesta setmana va començar a pavimentar els principals carrers del centre, i aquest divendres ha acabat la feina més important.

El procés de millora de tot el centre comercial del poble va començar fa més d’un any, amb l’adequació de més de 100 places d’aparcament a la zona de sotamuralla. Posteriorment es va ampliar l’espai per a vianants a la plaça del Portal i al carrer de Sant Roc, i ara s’ha finalitzat amb la renovació de les voreres i el paviment dels carrers més propers al nucli antic.

Per l'alcalde de Bellver, Xavier Porta, aquest procés beneficiarà a tot el poble, "però especialment al comerç, ja que s'ha aconseguit crear un espai molt agradable per passejar i comprar, amb moltes facilitats per aparcar".

La circulació al centre de Bellver es normalitzarà del tot aproximadament dimecres, quan s’hagi acabat de pintar la senyalització horitzontal. Tot aquest procés de millora del centre comercial de Bellver ha tingut un cost de 410.000 euros, i ha estat finançat gairebé exclusivament pel Departament de Governació, a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. Està previst que la inauguració de totes aquestes millores es realitzi aquesta propera setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada