divendres, 18 de març del 2011

La fundació Adis ja disposa d'un nou local

La fundació Adis per a l’ajuda a persones amb discapacitat, ja disposa d’un nou local al centre de Puigcerdà. Aquest divendres al migdia, l’entitat i l’ajuntament de la Vila han signat el conveni de cessió del local, ubicat a la plaça de Santa Agustí. Aquest nou espai es troba ubicat al mateix edifici on hi ha el pis tutelat per a persones amb discapacitat, inaugurat ara fa un any i gestionat per la mateixa fundació Adis. Ara, la fundació adequarà l’espai i d’aquí uns mesos ja podrà començar a fer les activitats que fins ara realitza a l’espai que té a l’avinguda Coronel Molera.

Villena també ha agraït el suport que els ha ofert en tot moment l’ajuntament de Puigcerdà. Per la seva banda, l’alcalde de la Vila, Joan Planella, ha destacat la importància d’ajudar entitats com la fundació Adis, sobretot en època de retallades econòmiques, per tal d’evitar que els més necessitats siguin els més perjudicats. Planella ha remarcat també la tasca que realitza la fundació Adis. Ha assegurat que sense la tasca desinteressada de l’entitat seria molt complicat que l’administració pogués donar l’atenció que necessiten les persones amb discapacitat.

A banda, quan la fundació Adis s’instal•li en aquest local, també contribuirà a difondre les runes de l’antic call jueu de la Vila. Així doncs, els mateixos membres de la Fundació s’encarregaran de mostrar aquestes runes, ubicades a la part baixa de l’edifici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada