dimecres, 16 de març del 2011

CiU respon les crítiques d'Endavant Cerdanya a la gestió del Consell Comarcal

Els responsables de Convergència i Unió a Cerdanya han respost les crítiques llançades des de la nova formació política Endavant Cerdanya sobre la gestió del Consell Comarcal. Durant la presentació del nou partit, format per militants d’Esquerra, Reagrupament i Independents, els seus responsables van assegurar que el Consell Comarcal està aturat. Van criticar la gestió del Consell, en mans de Convergència des de fa prop de 25 anys, i van assegurar que el seu principal objectiu és aconseguir governar-lo, per fer-lo més transparent i eficient del que diuen que és ara. Des de Convergència i Unió han qualificat d’obsessiva aquesta pretensió, i han assegurat que la nova formació no té programa sinó que s’ha format únicament per aconseguir governar el Consell.

Des de Convergència també han assegurat que els canvis de partit que han experimentat alguns dels polítics cerdans que conformen Endavant Cerdanya confonen la ciutadania.

El portaveu convergent a Puigcerdà, Albert Piñeira també ha lamentat les crítiques a la gestió del Consell Comarcal, i ha assegurat que alguns alcaldables d’Endavant Cerdanya no són els més adequats per criticar-la. En el cas de Puigcerdà, ha recordat que han passat 4 anys per crear un Consorci de Promoció Turística, que finalment no s’ha fet. També ha criticat la gestió de l’ajuntament de la Vila en matèria de recaptació o en la recollida selectiva de residus, i l’ha comparat amb la que fa el Consell Comarcal, que creu que és força més eficient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada