dilluns, 21 de març del 2011

Jornada de portes obertes al poliesportiu de Puigcerdà, abans de la inauguració definitiva

Els veïns de Puigcerdà van poder visitar dissabte al matí el nou poliesportiu de la Vila. L’ajuntament i els responsables del Club Poliesportiu van organitzar una jornada de portes obertes, perquè els vilatans i tots els cerdans que ho volguessin, poguessin conèixer l’equipament. No es tracta d’una inauguració, ja que encara falten per acabar les graderies i encara no es pot utilitzar per a competicions. Tot i això, el nou poliesportiu ja es pot començar a utilitzar.

L’ajuntament està pendent de rebre una subvenció de la Generalitat per acabar les obres del poliesportiu. De fet, 24 hores abans de la jornada de portes obertes, el consistori va rebre una carta, on la Generalitat els confirmava que tota la documentació presentada era correcta, i que la subvenció tirava endavant. Els responsables del poliesportiu van destacat que aquest nou equipament solucionarà una mancança important. El seu president, Joan Barnola, va destacar que ara, a més dels entrenaments habituals, el poliesportiu podrà acollir estades d'equips de fora.

Aquest nou poliesportiu és el doble de gran que els que es fan habitualment. L’edifici té un cost total de 2,5 milions, bona part del qual serà subvencionat. Per celebrar aquesta jornada de portes obertes, es van organitzar diversos partits de futbol sala, bàsquet i tennis a sobre del paviment de Taraflex amb el que s’ha equipat el poliesportiu. Es tracta d’un material sintètic més resistent i econòmic que el parquet. La jornada va comptar amb la presència d’alguns esportistes d’elit cerdans, com ara Gemma Arró.

A la imatge, els parlaments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada