dijous, 3 de març del 2011

Obliguen a l'ajuntament de Puigcerdà a pagar 4.400 euros a un agent de la Policia Local

El jutge ha obligat a l’ajuntament de Puigcerdà a pagar 4.400 euros a un agent de la Policia Local. Tot plegat neix de la signatura del conveni col•lectiu dels treballadors de l’ajuntament, que es va firmar a mitjans de novembre de l’any 2008. Aquest conveni modificava algunes de les condicions dels sous dels treballadors, i l’ajuntament va decidir que s’aplicaria a partir de l’1 de novembre. Un agent de la policia local, però, va demanar que s’apliqués des de l’1 de gener d’aquell 2008 i no pas des de l’1 de novembre.

L’ajuntament de Puigcerdà, després de consultar els seus assessors, no hi va estar d’acord, ja que creia que el conveni havia d’entrar en vigor en el moment en què s’havia firmat, i no abans. Aleshores, l’agent va demandar el consistori, i el jutge li ha donat la raó.

L’ajuntament ha acatat la sentència i ha donat l’ordre per fer el pagament d’aquests 4.400 euros, que corresponen a les retribucions amb caràcter retroactiu que hauria cobrat aquest agent local des de l’1 de gener, si s’hagués tingut en compte les condicions del nou conveni col•lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada