dimarts, 23 d’abril del 2013

Cerdanya surt al carrer per Sant Jordi


El sol i les altes temperatures han ajudat a fer sortir força a la gent durant aquesta Diada de Sant Jordi a Cerdanya. Puigcerdà ha tornat a aglutinar totes les parades de llibres i roses al Passeig 10 d’abril, on durant gairebé tot el dia hi ha hagut un gran ambient, amb gent mirant i remenant les diferents novetats editorials. Entre les més destacades, aquest any hi ha hagut “Ulls de gel”, la novel·la negra de Carolina Solé que té Cerdanya com a escenari. Al costat de les llibreries i les parades de roses, però, s’hi han pogut trobar també representants de diferents entitats de la comarca, com ara Creu Roja, que venia roses, o l'Institut d'Estudis Ceretans. 

Com cada Sant Jordi, la Biblioteca Comtat de Cerdanya també ha muntat parada al Passeig 10 d’abril. Al llarg de tot el dia, ha donat a conèixer les darreres adquisicions, i ha fet la tradicional venda de llibres a metres, en que ha posat a la venda aquells volums que ja no pot tenir en préstec, ja sigui perquè han quedat desfassats o perquè estan repetits.

A banda de Puigcerdà, la majoria de pobles de Cerdanya també han pogut comprar les roses i els llibres a les diferents parades que han organitzat, sobretot les escoles. Ha estat el cas de Llívia, Alp, Ger, Bolvir, Montellà o Martinet, on alumnes, pares i mestres han venut llibres i roses. A Bellver, mentrestant, els encarregats de fer-ho han estat els avis i àvies de la residència sociosanitària, que han organitzat una parada de roses a la plaça de Sant Roc.

A la imatge, el passeig 10 d'abril de Puigcerdà aquest dimarts a la tarda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada