dimarts, 16 d’abril del 2013

La nova escola de Bolvir s'inaugurarà el mes que ve i es posarà en marxa el proper curs


Si no hi ha cap contratemps, la nova escola de Bolvir s’inaugurarà el mes que ve, amb motiu de la festa major de la localitat. L’ajuntament de Bolvir està pendent de confirmar la presència d’algun alt representant del Departament d’Ensenyament de la Generalitat a l’acte d’inauguració, per tal de poder donar la data definitiva. Tot i que molt probablement el centre ja estarà acabat a finals d'aquest curs, els alumnes no s’hi traslladaran fins el setembre que ve. 

De moment, el nombre de matriculacions per a la nova llar d’infants ja ha gairebé superat les places ofertades. Pel que fa a l’escola de primària, el nombre d’alumnes inscrits també és força bo. D’aquesta manera, l’ajuntament confia que molts alumnes del poble que abans marxaven a escoles d’altres municipis per les males condicions en que es troba la vella escola de Bolvir, ara amb el nou equipament es quedin al poble.

La nova escola l’ha pagada en la seva totalitat l’ajuntament de Bolvir, ja que l’equip de govern veia clar que si no ho feia així i esperava a que la pagués Ensenyament, l’equipament trigaria anys en poder fer-se. En total, haurà tingut un cost d’un milió dos-cents mil euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada