dijous, 18 d’abril del 2013

Les obres de la nova oficina de turisme dificultaran les visites al campanar de Puigcerdà aquest estiu


L’ajuntament de Puigcerdà ha confirmat que les obres de la nova oficina de turisme de la Vila, que s’ubicarà al peu del campanar, estan a punt de començar. En aquests moments s’està fent el concurs per adjudicar els treballs, i està previst que a finals de maig, les obres ja puguin començar. Com que el període d’execusió és de 12 mesos, si no hi ha cap contratemps, la nova oficina podrà entrar en servei l’estiu del 2014.

El que es veurà força alterat durant el temps en que durin les obres, serà el servei de visites al campanar. Aquest estiu s’intentarà compaginar les obres al peu de la torre amb aquestes visites, però des de l’ajuntament admeten que serà complicat. Així doncs, afegeixen que alguns dies el campanar serà visitable, però que per regla general no serà així. 

La nova oficina de turisme serà tota de vidre i a banda d’oferir informació als visitants, serà un aparador de les restes arqueològiques que s’han trobat al peu del campanar. El nou equipament substituirà l’actual del carrer Querol, que ha quedat desfassat i en una zona poc transitada. 

A la imatge, el peu del campanar (foto: Emili Giménez)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada