dilluns, 29 d’abril del 2013

Masella tanca la temporada amb un 20% més d'esquiadors que l'any passat.


L’estació de Masella ha tancat la temporada d’esquí aquest diumenge amb un balanç molt positiu, gràcies en part a les grans quantitat de neu que s’han acumulat aquest hivern i primavera. Enguany, l’estació cerdana ha aconseguit prop d’un 20% més d’esquiadors que la temporada passada i ha superat els 380.000 clients, entre forfets puntuals i abonaments de temporada. El director de l'estació, Xavier Nolla, ha assegurat que, "això ha estat possible gràcies, d'una banda, a la gran quantitat de neu que ha caigut enguany i, de l'altra, a les constants inversions que realitza any rere any l'estació de Masella". 

La intensa nevada caiguda aquest cap de setmana a Cerdanya, ha ofert una darrera jornada d’esquí més pròpia del mes de gener que no pas de finals d’abril. Els esquiadors que han pujat a l’estació a fer les últimes lliscades de la temporada, ho han agraït, ja que han pogut gaudir de neu pols durant tot el dia. 

Enguany, tant Masella com la Molina van obrir el darrer cap de setmana de novembre i en el primer cas han pogut oferir 5 mesos sencers d’esquí. En el cas de la Molina, van tancar el 14 d’abril. Ara, a Catalunya, ja només queda oberta l’estació de Baquèria, que tancarà el cap de setmana que ve. 

A la imatge un dia de gran afluència d'esquiadors a Masella (foto: Masella). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada