divendres, 19 d’abril del 2013

Endavant Cerdanya no veu bé la ubicació triada per fer el nou aparcament municipal de Puigcerdà


El grup d’Endavant Cerdanya a l’ajuntament de Puigcerdà, a l’oposició, no acaba de veure clara la ubicació triada per construir el futur aparcament municipal cèntric, que es farà als patis inferiors de l’institut. La seva portaveu, Lourdes Porta, ha destacat que la seva opció preferida, tant ara com en la legislatura passada quan estava al govern, sempre ha estat la d’ampliar l’actual aparcament del Convent, sota el Museu Cerdà. Porta ha argumentat que es tracta d’uns terrenys que són propietat de l’ajuntament, a diferència dels patis de l’institut, i que a més estan gairebé al costat de la ubicació que s’ha triat finalment. 

La portaveu d'Endavant Cerdanya a l'ajuntament de Puigcerdà ha lamentat a més que no s’hagi consultat a la comunitat educativa de l’institut abans de triar aquesta ubicació per a l'aparcament. En aquest sentit, Porta  ha lamentat el fet que durant les obres, que està previst que es facin en diferents fases, els alumnes i professors hauran de patir força molèsties. D'altra banda, Porta també ha destacat que ampliant l’aparcament del Convent s’haguessin aconseguit més places. La cap de l'oposició calcula que haguessin sortit unes 275 places d'aparcament, mentre que amb el projecte de l'actual equip de govern només se n'aconseguiran unes 150.

Porta conclou que el fet de voler fer l’aparcament sota l’institut, i no a la zona del Convent, respon simplement a una aposta personal de l’alcalde. Tot i això, ha destacat que si l’equip de govern els dóna respostes a tots aquests interrogants que se’ls han generat, no tindran inconvenient en rectificar i donar suport a la ubicació triada per l’ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada