dilluns, 8 d’abril del 2013

Portè-Pimorent tanca la temporada amb un 6% d'esquiadors més que l'any passat


Els responsables de l’estació d’esquí de Portè-Pimorent estan força satisfets de com ha anat la temporada. L’estació va tancar el passat 1 d’abril i al llarg de tots aquests mesos d’obertura ha acollit a prop de 90.000 esquiadors. Aquesta xifra representa un increment d’un 6% en relació a la temporada passada. Tot i que el complex ja està tancat, encara acumular gruixos importantíssims de neu i els seus responsables no descarten obrir algun cap de setmana puntual d’aquest mes d’abril. Precisament les grans quantitats de neu d’enguany han permès obrir un circuit de 8 quilòmetres d’esquí de fons al voltant de l’estació, que s’ha deixat a disposició dels usuaris de forma gratuïta.

A nivell econòmic, els beneficis obtinguts aquesta temporada seran destinats a millora la infraestructura de l’estació. A banda, s’intentarà accedir a línies d’ajudes per tal de poder renovar els telecadires, sobretot els de la zona de la Vinyola i la Mina. D’altra banda, una de les novetats de la temporada vinent serà la millora i renovació del segon dels remuntadors de la zona de Font Freda que portarà els esquiadors fins a la cota 2.500 d'aquest sector.

Ja fa uns anys que l’estació de Portè Pimorent aposta per captar clients catalans i els seus responsables asseguren que aquest esforç ha donat els seus fruits aquesta temporada. De cara a la vinent, aquesta aposta es mantindrà i s’oferiran serveix nous, com ara un autobús que comunicarà Barcelona amb l’estació. Portè-Pimorent és la principal empresa de la Vall del Querol, i la seva pervivència és molt important per a l’economia de la vall. 

A la imatge, un grup d'usuaris practicant l'esquí nòrdic a Portè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada