dilluns, 2 de novembre del 2009

El Club Gel Puigcerdà s'imposa al Barça en el primer partit de la Lliga espanyola (7-5)

El Club Gel Puigcerdà es va imposar al Barça per 7 a 5, aquest dissabte a la nit, en el primer partit de la Lliga Espanyola d’Hoquei Gel. Els cerdans van prendre la iniciativa del partit i és van dedicar a construir joc i crear oportunitats. Tot i que la possessió del puck també va ser clarament a favor dels locals, al Puigcerdà li va faltar encert de cara a gol. Així doncs, si bé les ocasions van ser constants, la pastilla només va entrar set vegades. Tot i el domini groc i negre, el marcador es va arribar a posar a 6 a 5 al final del partit, fins que a l’últim minut de joc els de Puigcerdà van fer el setè gol.

Els golejadors cerdans van ser Pablo Muñoz -en dues ocasions- Salva Barnola, Peter Kotlarik -amb un hat trick- i Peter Felip. El plantejament d’Oppitz va ser el de jugar amb tres línies i donar minuts a tots els defensors, especialment als joves del planter Jesús Moreno i Jorge Piñar. La tercera línia atacant també va fer una excel·lent tasca tant en atac com en defensa.

Aquest resultat posa el Puigcerdà en primera posició del campionat, empatat amb l’Aramon CH Jaca, que es va imposar sense problemes (9 a 3) al CH Majadahonda. Per la seva banda, el Txuri Urdin, pròxim rival del Puigcerdà, tenia jornada de descans.