dimecres, 25 de novembre del 2009

Puigcerdà acull aquest vespre un acte de suport a la Llei Específica de Cerdanya

Aquest vespre, el Casino Ceretà de Puigcerdà acollirà un acte popular de suport a la Llei Específica de Cerdanya. S'hi farà una conferència explicativa adreçada a tots els habitants de la comarca. La impartiran els representants comarcals que van defensar la Llei al Parlament.

L'acte d'avui, segons assegura el Consell Comarcal en una nota de premsa, "també ha de servir per planificar noves estratègies per defensar la proposició de llei i aconseguir el reconeixement d’especificitat que es mereix la Cerdanya". Així doncs, a banda de la conferència, es visualitzaran les intervencions fetes al Parlament el passat 12 de novembre i s'obrirà un debat per proposar futures estratègies.

Recordem que el dijous 12 de novembre, el president del Consell Comarcal, Esteve Maurell, l’alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, el vicepresident del Consell Comarcal, Joan Pous, i una representació d’alcaldes de tota la comarca, van defensar al Parlament de Catalunya la proposició de Llei Específica de la Cerdanya, que va ser rebutjada per la cambra amb una diferència de nou vots.

Tal i com assegura el Consell Comarcal en la mateixa nota de premsa, "els representants comarcals no pensen defallir fins aconseguir el reconeixement d’especificitat que es mereix la Cerdanya". L'acte de suport d'avui començarà a les 9 del vespre.

A la imatge, els representants de Cerdanya que es van desplaçar al Parlament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada