diumenge, 1 de novembre del 2009

L’alcalde de Vic convida al de Puigcerdà a entrar com a patró de la Universitat de Vic

Els alcaldes de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i el de Puigcerdà, Joan Planella, van mantenir divendres una reunió a l’Ajuntament de Vic on van parlar,entre d'altres coses, de l'entrada de l'Ajuntament de Puigcerdà al patronat de la Universitat de Vic (UVic). Així doncs, Vila d’Abadal va convidar Planella a entrar com a patró a la UVic, i aquest últim ho va acceptar. També van concretar el projecte d’endegar un grau en Odontologia a Puigcerdà en col·laboració amb Tolousse i sota el paraigua de la UVic.

El tema universitari va centrar bona part de la reunió, per aquest motiu també hi eren presents la rectora de la UVic, Assumpta Fargas, la directora general, Pili Soldevila, i la directora de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut, Anna Bonafont. Ja fa temps que es parla d'oferir estudis universitaris a Puigcerdà, i ara sembla que, poc a poc, es va concretant.

Un altre tema destacat de la reunió va ser el tren, via de comunicació que uneix històricament les dues capitals. Els dos alcaldes van acordar que convocaran una reunió, en breu, entre tots els alcaldes de la línia entre Vic i Puigcerdà per intentar accelerar les millores i potenciar-ne el servei.

A la imatge, els dos alcaldes (foto: Ajuntament de Vic)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada