dilluns, 2 de novembre del 2009

Ramon Serra rep la primera carta oficial del PSC, on li comuniquen la voluntat d'expulsar-lo

El PSC ha comunicat oficialment al regidor socialista de l’Ajuntament de Puigcerdà, Ramon Serra, que té 15 dies per presentar la seva defensa davant la Comissió de Garanties. El partit el vol expulsar, perquè s’ha afiliat a Reagrupament.cat, i el considera un trànsfuga.

Ramon Serra ha rebut avui mateix una carta on el PSC li notifica la voluntat d’expulsar-lo. El principal motiu del partit és que Reagrupament.cat ja no és una associació, sinó que s’ha constituït en partit i ho ha fet públic de forma molt clara. Per Serra, però, el partit i l’associació són dues coses diferents, i no entén que el vulguin fer fora.

En aquest sentit, Serra s'ha referit al cas Pretòria, el suposat cas de corrupció que afecta el PSC i Convergència i Unió, i ha dit que "si aquests partits volen suspendre de militància aquelles persones que es demostri que són culpables, d'acord, però a mi, que només m'he fet membre d'una associació, no crec que m'hagin de fer fora".

La carta d’avui és la primera comunicació oficial que rep Ramon Serra des que va començar tot aquest afer, fa un mes i mig. Fins avui, assegura que s’havia hagut d’assabentar que el volien expulsar a través de la premsa.

A la iamtge, Ramon Serra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada